Næste løb

Arrangør

Link til: HGF-am

Samarbejdspartnere

Link til: Rema 1000Link til: Intersport

Forårs løbet

 Søndag  08. april 2018 kl. 10.30
Herning Atletikstadion, H.P.Hansensvej, HerningForårsløbet hedder det, og med forår i luften er det bare om at komme op af sofaen og ud i den friske luft  -  både begyndere og øvede. Og selv om det hedder Forårsløb, så er det mere en betegnelse for et motionsarrangement til fods, løb og gang.
Den korteste distance er 5 km, og den er for både løbere og gængere.
Så er der en 10 km-løbedistance, og til dem, der træner en del, også ½-maraton, altså godt 21 km. Denne sidste distance er blevet rigtig populær både i Danmark og udlandet, og nu får løberne i og omkring Herning også chancen i det tidlige forår. For dem, der vil deltage i maratons før sommerferien, er det en perfekt forberedelse.

Men mindre kan også gøre det, og i HGF Atletik/Motion vil man gerne give alle deltagerne en god oplevelse. Alle får nogle dejlige ruter at løbe på, så de kan opleve glæden ved motion, samværet og få "motionskicket".

OG  også i 2018:  BØRNELØB:

Det er et løb for børn i alderen 4-10 år med to forskellige distancer, så også de yngste kan være med. Børne-ruterne er uændret fra 2017, og de står beskrevet under RUTER.

Ruterne udgår fra Atletikstadion til Sportscenter Herning og videre til det herlige område ved Fuglsangsø og så hjem igen - med dejlige naturoplevelser undervejs. HGF A/M  vil gerne vise, at der er masser af dejlige motionsmuligheder i det det bynære og lidt længere væk. Men pga kommunens store arbejde med at etablere regnvandsbassiner lige nord for atletikstadion, er ruterne på 5km, 10km og halvmaraton endnu ikke klar. Hen på foråret vil vi kunne sige, hvordan det bliver i 2018.

Under alle omstændigheder vil der være forfriskninger til alle i  mål, og på de to længste distancer er der også forfriskninger undervejs.


For HGF A/M
Kirsten Bergmann

 

BDFL Certificeretloeb Rangliste Hoej Oploesning